Scriitorul Doru Kalmuski va publica „Scriptura Estului”

Prozatorul bacauan Doru Kalmuski a anuntat azi, la intilnirea aniversara de la Biblioteca Judeteana, ca are in pregatire „Scriptura Estului”, un roman de mari dimensiuni pe care intentioneaza sa-l publice in acest an, daca va gasi o solutie financiara pe masura volumului.

„Consider ca este cea mai importanta carte a mea, un corolar al celorlalte romane politice pe care le-am publicat pina acum. Se indreapta catre o sinteza a ideilor mele, cu un continut ideo-magic, sa zic asa, dar si de prospectare a unei ere a apostaziei in care deja ne aflam si in care ne adincim.

«Scriptura Estului» are in vedere caracteristicile istorice si psihice ale zonei in care ne aflam, Balcani, respectiv partea estica a Europei, care are o trasatura specifica si care in viitorele decenii se va impune sI asupra Vestului, in sensul modificarii structurii mentale si spirituale a intregii Europe”, a dezvaluit Doru Kalmuski.

Prozatorul mai a mai finalizat recent si “12 povestiri profetice”, un volum cu peste 20 de povestiri. Care dintre acestea sint cele profetice ramine la latitudinea cititorului, spune autorul lor.

“E un mic siretlic de tip biblic, care lucreaza prin alegorii, nu stii cind este un eveniment istoric sau cind este alegoric”, a explicat scriitorul.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular