Scriitorul Ovidiu Hurduzeu conferentiaza din nou in Bacau

0
788

Scriitorul Ovidiu Hurduzeu, doctor in Stiinte umaniste al Universitatii Stanford (SUA), stabilit in California (El Dorado Hills), revine saptamina aceasta in Bacau, pentru a sustine o noua conferinta la Biblioteca Judeteana „Costache Sturdza” .

Ovidiu Hurduzeu va vorbi joi, 29 aprilie, de la ora 10.00, pe tema „România profunda: solutii vechi pentrui crize noi”, dupa ce in mai 2009 a vorbit, intr-o alta conferinta organizata de institutia de cultura din Bacau, despre „Tehnologie si libertate, in contextul mondializarii accelerate a lumii”.

In cadrul evenimentului de joi vor fi lansate cartile „Miscarea conservatoare” (Editura „Logos”, Bucuresti), de Paul Gotfried, si „Economia libertatii” (Editura „Logos”), editie antologica, ingrijita de John Chrisostom Medaille si Ovidiu Hurduzeu, volume despre care vor vorbi Marius Manta, Alin Voicu, Alexandru Ciolan si Ioan Enache.

Conferinta si lansarea de carte vor fi urmate de Festivitatea de inminare a Premiilor anuale ale Filialei Bacau a Asociatiei Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din România, cu ocazia Zilei Bibliotecarului, sarbatorita pe 23 aprilie.

Organizatorii vor amenaja si standuri de carte, pentru vinzare, printre care si cel al Editurii „Logos”. Coordonatori ai actiunii sint Gabriela Muraru, directoare a Bibliotecii Judetene din Bacau, si bibliotecarul Ioan Enache.

Foto: de aici.