Se deschide Salonul de Primavara al Artei Naive

Creatori de arta naiva din mai multe judete ale tarii si din Capitala participa la cea de-a XIX-a editie a Salonului de Primavara al Artei Naive, organizat, in perioada 26 martie – 15 aprilie 2010, de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bacau, in parteneriat cu Centrul International de Cultura si Arte „George Apostu„, cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.

Vernisajul expozitiei si festivitatea de premiere vor avea loc vineri, 26 martie, de la ora 13.00, la Muzeul de Arta Contemporana „George Apostu” Bacau (strada Crângului, nr. 18), cu participarea criticului de arta Iulian Bucur.

La editia de anul acesta s-au inscris creatori de arta naiva din Galati, Resita, Iasi, Bucuresti, Braila, Bistrita Nasaud, Vaslui, Timisoara, Alba, Vâlcea, Olt, Arges, Constanta si Bacau.

Lucrarile au fost evaluate de un juriu prezidat de artistul plastic Ilie Boca.

Deschiderea oficiala a Salonului va include un program artistic, la care vor lua parte rapsodul popular Petru Alistar (Bacau), Grupul vocal „Florile din Cucuieti” (Solont), Ansamblul folcloric „La Portile Neamului” (comuna Palanca), creatorul de masti Gheorghe Ciotlos (Palanca), precum si ursarul Daniel Nicodim (Asau).

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular