Seara Zeppelin, cu Mike Godoroja & Blue Spirits, in Bacau

1
795

Sinteti fani Led Zeppelin? Atunci pe 15 noiembrie 2010 aveti program. Mike Godoroja & Blue Spirits va sustine la aceasta data in Bacau, pe scena Teatrului Municipal „Bacovia”, de la ora 20.00, concertul „Acoustic Zeppelin”, parte a proiectului „Balkanic Zeppelin”, un proiect world – etno foarte bine primit, spun organizatorii, in turneele realizate in teatrele din tara (Timisoara, Brasov, Satu Mare, Craiova, Cluj, Hunedoara, Vaslui, Vatra Dornei etc) si in cluburi din Bucuresti (GREEN HOURS, HARD ROCK CAFFE).

Un bilet costa 40 de lei. Rezervari la numerele de telefon: 0234/510086, 0751/109224.

Alte date de la PR-ul evenimentului:

Un spectacol care a depasit granitele tarii devenind propunere pentru festivalurile internationale. Plecand de la albumul NO QUARTER si trecand prin esenta de blues a anumitor piese din catalogul de aur al grupului Led Zeppelin, Mike Godoroja si colegii de la Blue Spirit exploreaza taramul exhaustiv al blues-ului si elementele de fuziune etno ale muzicii formatiei Led Zeppelin.

Proiectul BALKANIC ZEPPELIN este un “NOU ZEPPELIN”, un teritoriu vast ca modalitate de expresie, deschis multor drumuri noi si mai ales foarte actual. Geniul muzical al celor patru “zeppelini” a lasat libera creatia lor de orice constrangere, iar Blue Spirit (Mike Godoroja, Ian Chepa, Marian Mac Aciobanitei, Marius Vintila) daruiesc publicului intr-un show de neuitat, sentimente noi, nemaiintinite.

Spectacolul este de dinamic, inteligent si plin de elemente spectaculare, publicul devenind si el un pilon important al showului, fiind permanent angrenat in atmosfera electrizanta a muzicii de calitate, cantata LIVE.

Update 15 noiembrie 2010: Concertul s-a aminat. Amanunte aici.