Sesiune ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor băcăuani. Şi o expoziţie de fotografie

Peste 60 de studenţi şi masteranzi de la Facultatea de Litere şi Facultatea de Ştiinţe, ale Universităţii „Vasile Alecsandri”, din Bacău, vor prezenta vineri, 20 aprilie 2012, de la ora 14.00, în corpul C al instituţiei de învăţămînt superior, lucrări proprii de cercetare sau de creaţie, în cadrul celei de-a IX-a ediţii a Sesiunii Ştiinţifice “Modele pentru un dialog continuu”, coordonată de lect.univ.dr. Adrian Jicu, critic literar şi redactor al Revistei de cultură „Ateneu”.

Acţiunea este un proiect iniţiat în anul 2004, de Facultatea de Litere a Universităţii de stat din Bacău, cu scopul de a stimula activitatea ştiinţifică a studenţilor facultăţii şi de a-i motiva în formarea lor intelectuală şi profesională.

La editia din acest an secţiunile propuse de organizatori sînt Limba şi literatura engleză, Practici de comunicare în limba engleză, Creative writing, Limba si literatura franceză, Lingvistică şi stilistică, Literatura română şi comparată şi Ştiinţe ale comunicării şi ale educaţiei.

Cele mai bune comunicări vor fi premiate şi, ulterior, publicate în revista acestei manifestări. Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc, de la ora 17.00, în Amfiteatrul “Dumitru Alistar” (C2), al Facultăţii de Litere, din Corpul C al Universităţii “Vasile Alecsandri”.

In cadrul ediţiei 2012 a Sesiunii ştiinţifice va avea loc şi vernisajul Expoziţiei de fotografie “Exerciţii (de)construcţie”, realizată în cadrul Atelierului studenţesc de comunicare AS.com_ub.ro.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular