Simbata de Gala „Star”, cu Mircea Diaconu si Alexandru Repan

Gala „Star” 2010 continua astazi, de la ora 16.00, cu recitalul in concurs „281”, un spectacol de 120 de minute, in interpretarea actorului Radu Largeanu, dupa texte de Paul Goma si Radu Gyr, intr-o regie semnata de Filip Odangiu si Diana Aldea.

Radu Largeanu (n. 1983) este absolvent al Universitatii „Babes Boyai” din Cluj Napoca, Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Arta Actorului, clasa Miriam Cuibus.

De la ora 18.30, publicul festivalului va viziona primul recital feminin in concurs, „Ispitirile Sfintului Anton” (65 de minute), dupa Gustave Flaubert, in regia si scenografia lui Filip Odangiu. Spectacolul va fi sustinut de Eliza Tuturman (n.1986), absolventa a Universitatii „Babes Bolyai” Cluj Napoca, Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Arta actorului, clasa Miriam Cuibus si Filip Odangiu.

Recitalul pe care il prezinta in aceasta seara la Gala „Star” 2010 a obtinut la Gala Tânarului Actor (Mangalia, 2008) Premiul special al juriului. Acelasi recital a cistigat si Premiul „Sica Alexandrescu”.

Mircea Diaconu (juriu 2010) si Alexandru Repan vor prezenta de la ora 21.30 pe scena festivalului spectacolul Variatiuni enigmatice (foto)„.

Intrare
: 5 – 15 lei (recital in concurs); 30 de lei (recital de la ora 21.30)

Foto: de aici.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular