Spectacol de colinde „O, ce veste minunata!”, la Casa de Cultura din Bacau

0
639

Vestea aducatoare de bucurie si speranta a Nasterii Domnului va fi adusa si in acest an bacauanilor de Ansamblul Folcloric „Busuiocul” si de formatii corale din judet, intr-un traditional spectacol de colinde ce va avea loc joi, 22 decembrie 2011, de la ora 16.00, la Casa de Cultura „Vasile Alecsandri”.

„Sufletele si inimile bacauanilor le vom oferi minunatele colinde religioase, vestitoarele Nasterii Domnului, si frumoase colinde laice si folclorice izvorite din teme si simboluri din mitologia româneasca. Aceste bijuterii muzicale, unice prin frumusetea poetica si invesmintarea melodica, vor fi aduse in fata dumneavoastra de cele mai reprezentative formatii si ansambluri din judetul Bacau”, a declarat Petre Vlase, directorul Ansamblului Folcloric „Busuiocul”, ai caror solisti si dansatori vor deschise seara de spectacol.

Vor mai urca pe scena evenimentului Formatia corala din Oituz, Formatia corala din Agas, Formatia corala din Asau, Formatia corala din Pâncesti Sascut si Grupul Folcloric Ursii din Darmanesti.

In incheierea serii vor sustine recitaliuri solista Violeta Flintasu si preotul Vasile Busuioc.

INTRAREA ESTE LIBERA.