Start pentru a VI-a editie a Galei “Star”

Miine seara, cortina Teatrului Municipal “Bacovia” se va ridica pentru cea de-a VI-a editie a festivalului international al recitalurilor dramatice Gala “Star”. Timp de cinci zile (29 aprilie – 3 mai 2011), Bacaul va fi gazda pentru actori, regizori, critici de teatru, jurnalisti din tara si din strainatate.

In competitia pentru trofeul Galei “Star” 2011 vor intra opt concurenti din România (niciunul din Bacau) si Germania iar in fiecare seara de festival publicul va putea vedea pe scena, in recitaluri extraordinare, artisti ai scenei românesti de teatru, Florina Cercel, Victoria Cocias, Anca Sigartau, Adriana Trandafir.

Teatrul Municipal “Bacovia” initiaza la a VI-a editie o serie de recitaluri extraordinare sustinute de cistigatori ai editiilor anterioare ale festivalului. In acest an, il veti vedea in afara concursului, intr-un spectacol de stand-up comedy, pe Adrian Vancica, detinatorul Marelui Premiu al primei editii a Galei “Star”.

O alta premiera este introducerea in programul festivalului a unui spectacol invitat, adresat copiilor. Duminica, 1 mai 2011, micutii spectatori sint asteptati la “Kids Magic Show”, un spectacol de magie prezentat de Andrei Teasca.

Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc vineri seara, la ora 17.30, cu un recital al Quintetului “Modus” din Bacau.

Primul concurent care va urca pe scena festivalului este Georg Peetz, din Germania. Acesta va prezenta, de la ora 18.00, spectacolul “Contrabasul”, de Patrick Suskind.

De la ora 21.00 publicul o va putea vedea pe Florina Cercel, in spectacolul extraordinar “Camerista”.

Un bilet intreg la recitalurile extraordinare este de 30 de lei, elevii, studentii si pensionarii platesc 15 lei. Intrarea la recitalurile in concurs se face cu 15 sau 7,5 lei. Juriul editiei a VI-a a festivalului este format din actritele Draga Olteanu Matei si Adriana Trandafir si regizoarea Alice Barb.

Programul integral al editii 2011 a Galei „Star” il gasiti aici.

Vizionare placuta! Ne vedem la teatru. 😉

Informatii despre editia 2010 a festivalului gasiti aici.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular