Talentatul actor Florin Zancescu mai joaca doar prin sate si comune

0
816

Florin Zancescu, unul dintre cei mai talentati actori de comedie pe care i-a avut Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacau, crescut in scoala regretatului Dem Radulescu, mai poate fi vazut jucind, in prezent, doar prin satele si comunele judetului Bacau.

Simbata, 1 octombrie 2011, el va sustine alaturi de profesorul Rares Draghici un spectacol muzical – umoristic in comuna bacauana Palanca.

Intilnirea cu publicul din aceasta zona a judetului are loc in cadrul unei manifestari cultural – artistice care se va desfasura de la ora 12.00, la Scoala Palanca, in continuarea Programului “Conexiuni culturale”, derulat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale (CJCPCT) Bacau, institutie condusa de actorul bacauan.

In aceasta intilnire, locuitori din comuna Palanca vor sarbatori Ziua Internationala a persoanelor in virsta si vor aniversa implinirea, pe 14 octombrie 2011, a 158 de ani de la nasterea compozitorului român Ciprian Porumbescu.

In cadrul activitatii va sustine un recital si Grupul folcloric “La portile neamului”, coordonat de Liliana si Florin Atomulesei.

Partenerii CJCPCT in organizarea evenimentului de la Palanca au fost primaria, consiliul local, caminul cultural si scoala din comuna.

Proiectul „Conexiuni culturale” are ca scop revigorarea vietii cultural – artistice in comunele si satele bacauane.

Sursa foto.