Teatru in sala de fitness

0
734

Valentin Bolat (Braniste), actor al Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacau, testeaza in continuare noi spatii neconventionale de joc. Dupa ce a jucat in mai multe baruri bacauane actorul va invita simbata, 13 august 2011, de la ora 22.00, sa va bucurati de arta spectacolului in sala sa de fitness, din strada Marasti, nr. 14, in Cartierul Tache, unde va oferi publicului momente de impromedy si citeva surprize.

„Dupa un an de incercari in barurile bacauane, am ajuns la concluzia ca este bine sa joc in propria sala de fitness, dupa modelul tarilor occidentale, unde se joaca in tot felul de spatii neconventiale, in subsol, in garaj s.a.m.d. Acest spatiu de fitness va gazdui in continuare astfel de evenimente. Pe viitor intentionez sa extind acest concept de cultura urbana, care include stand-up comedy, teatru scurt, recitaluri de poezie underground, tinta fiind un alt spatiu propriu de joc, care sa devina in timp un teatru privat profesionist. In aceasta initativa nu reprezint Teatrul «Bacovia», ma reprezint pe mine”, a declarat actorul bacauan.


Valentin Braniste
a fondat trupa Teatru de Kartier si a colaborat cu diferite televiziuni. Pentru evenimentul de simbata noapte, sint disponibile 30 de locuri. Intrarea este libera. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0751/989.810.