Terapie in grup

De la locul meu ii puteam vedea aproape pe toti, din spate. Zeci de capete, drepte, nemiscate sau indreptate abia perceptibil inspre umarul sting sau inspre cel drept, ca si cum centrul de greutate al sufletului s-ar fi aflat undeva in urechea interna.

Si atunci mi-a venit in minte ca ma aflam la un fel de terapie in grup, prin muzica. Nu eram la concertul simfonic de joia de la Filarmonica bacauana, eram la terapia de joi, un soi de acupunctura dar pentru spirit. Sunetele, ace care actionau fiecare asupra unui centru spiritual din fiecare, poate asupra celui nevralgic.

Astazi, 12 noiembrie, de la ora 18.30 la pupitrul orchestrei simfonice bacauane va fi maestrul dirijor Ovidiu Balan. In programul serii sint anuntate fragmente din Concertul pentru fagot si orchestra (Vasile Timis), Concertul nr. 4 pentru pian si orchestra in Sol Major (L.V.Beethoven), „Harold in Italia” op. 16 (H. Berlioz) si Irina Cleopatra Puscalau (solo viola). Alaturi de orchestra Filarmonicii „Mihail Jora” vor interpreta solistii Ilinca Dumitrescu (pian) si Vasile Macovei (fagot).

Daca nu ati incercat „terapia de joi”, merita sa incercati. Biletul este 11 lei. Azi eu nu voi merge la „terapia de grup” de la Filarmonica pentru ca voi fi aici. Dar joia viitoare ne vedem acolo. 🙂

Similar Articles

Comments

  1. așa de fragilă, liniștită și cu danteluțe pe alocuri pare viața ta de acolo!
    continuă să îmi placă. și să mă facă să regret că am ajuns în bucureștiul ăsta haotic.

  2. dacă tot m-am semnat mai sus cu identitatea veche și a trebuit să revin, trebuie neapărat să îți transmit salutări de la alin ivența, alt exilat prin părțile astea hâde! 🙂

  3. 🙂 Big hug, Jul, big big hug! Long time no see. Stii si tu foarte bine ca ne construim singuri lumile in care ne simtim bine. O vad in fotografiile tale… Se intimpla si in Bacau multe lucruri urite si trece si aici viata foarte repede, dar ritmul nostru interior, macar, vreau sa cred ca este la decizia noastra.

    Identitatea ti-o cunosteam, tot de la Alin, care sustine, chiar, ca am semana 🙂 . Am vazut ca ti-ai schimbat „look”-ul, prefer totusi blogul, unde te comunici si prin cuvinte, cite putin, nu doar prin imagini. Da, il citesc pe Alin si nu inteleg ce treaba are el sa scrie despre zebre care renunta la dungi, in marketing, cind eu il stiu poet pasiona(n)t. :))

  4. și eu te îmbrățișez cu drag! mi-ar plăcea să mă ia alin de o aripă și să mi te prezinte cumva. să găsim un pretext cultural care să te aducă în bucurești !? sau cum să procedăm? 🙂

  5. Incep deja sa elaborez un plan minutios de abordare a problemei. 🙂 Cred ca pe la inceputul anului viitor il voi si pune in aplicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular