Trei poeti bacauani, in antologii iesene

0
1032

Editura “Tipo Moldova” din Iasi a inclus in colectia “Opera Omnia” trei antologii de poezie dedicate scriitorilor bacauani Ovidiu Genaru, Ion Tudor Iovian si Calistrat Costin. Cele trei carti, adevarate bijuterii editoriale, cuprind o selectie realizata de autorii insisi din volumele publicate pina in prezent.

Noile antologii, “Jurnalul seducatorului”, de Ovidiu Genaru, “Isi voi injecta poezie in singe”, de Ion Tudor Iovian, si “La un pahar de neant”, de Calistrat Costin, au fost lansate miercuri, 15 iunie, la Biblioteca Judeteana “Costache Sturdza” din Bacau, in prezenta autorilor si a unui numar restrins de oameni de cultura ieseni si bacauani, membri ai Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Bacau, editori si bibliotecari.


Printre oaspetii evenimentului s-au aflat iesenii Aurel Stefanache, director al Editurii “Tipo Moldova”, Valeriu Stancu, poet si director adjunct al Bibliotecii Judetene “Gheorghe Asachi”, Iasi, si universitarul Catalin Bordeianu, director al bibliotecii iesene.