Un alt fel de festivitate de inchidere – video

0
694

Conceptul actualei editii a Galei „Star” a avut si un grad de inedit, foarte gustat de public, in prezentarile ce precedau fiecare recital, facute de actorul Bogdan Matei si violonistul Iustin Ciuche, dar si in formula aleasa pentru festivitatea de inchidere a festivalului.

Actorul Gabriel Dutu, director adjunct al Teatrului Municipal „Bacovia” si director executiv al Galei „Star”, a improvizat pe scena o sedinta de lucru in biroul sau, la care au luat parte pe rind, de la secretara, regizor tehnic, la contabil sef, actori s.a.m.d.. Majoritatea dintre ei au ajuns, vrind, nevrind, pentru prima oara in fata publicului.

A fost o maniera originala si plina de umor de a multumi membrilor echipei sale, care a ajutat la organizarea editiei 2010 a Galei, dar si membrilor juriului, institutiilor partenere, Primariei si Consiliului Local, sustinatorii financiari ai evenimentului. Editia 2010 a fost finantata din bugetul local, cu suma de 1,1 miliarde de lei vechi.


Punct final Gala Star 2010
ÎncÄ�rcat de contrasens. – See video of the biggest web video personalities.

In acest joc a intrat si primarul Romeo Stavarache, care s-a lasat atentionat de secretarul literar ca uitase in culise buchetul de flori destinat festivitatii.

„Urmarind aceasta sceneta, aceasta improvizatie, ma gimdeam ca de fapt viata este, daca putem spune asa, o improvizatie continua si zi de zi ne jucam rolul si ajungem la un moment sa spunem ceea ce am facut de fapt in viata noastra: am jucat o sceneta. Iata ca au trecut cinci ani si Gala „Star” pentru Bacau este deja un nume in teatrul românesc si sper eu ca de acum multi ani Gala „Star” sa insemne pentru noi toti, pentru bacauani si, de ce nu, pentru România ceea ce ne dorim cu totii: sa fie acolo, pe buzele tuturor. Va multumesc pentru ceea ce faceti pentru Bacau, cred ca putem sa credem ca noi facem lucruri bune impreuna”, a declarat la festivitatea de inchidere a festivalului Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau.

Dupa festivitatea de premiere, Aaron Braxton, marele cistigator al acestei editii, a primit o stea cu numele sau, sapata in cimentul trotuarului din fata Teatrului „Bacovia”. Steaua era acoperita pe jumatate de apa – toata seara a plouat – dar el si-a facut numeroase fotografii, cu Trofeul, linga steaua sa si, americaneste, sau pur si simplu din suflet a repetat de mai multe ori: „This is the best day of my life”.

Publicul ultimei seri a Galei „Star” 2010 a urmarit, apoi, intr-o stare speciala de festival, focul de arficii, un alt fel de cortina peste o noua editie, multi spun, reusita.


Artificiile de la finalul Galei Star Bacau 2010
ÎncÄ�rcat de contrasens. – Explore international webcam videos.