Iulian Matei & Daniel Martin

La începutul lunii iulie 2017, sportivul băcăuan Daniel Martin, antrenat de Iulian Matei, a obținut titlul de vicecampion european și medalia de argint, în proba de 200 de m spate, la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Netanya (Israel), stabilind un nou record național. A împărțit podiumul cu doi sportivi ruși, de aur despărțindu-l doar o secundă.

Urmărindu-i, încercând să-i cunosc și să-i înțeleg, tinerii aceștia doi mi-au trezit admirația, pentru seriozitatea lor, pentru determinarea lor în a-și urma drumul ales, pentru rigoare, disciplină, pentru ceea ce pot ei reprezenta ca modele de viață.

Vă invit să urmăriți un interviu video cu vicecampionul european Daniel Martin și cu antrenorul său Iulian Matei, Iulian Matei & Daniel Martin 3despre care colegii spun că este ”cel mai bun antrenor de juniori din țară”, și să aflați astfel povestea din spatele succesului, realități despre viața de campion, care sunt costurile lunare ale pregătirii unui înotător de performanță, care este următorul obiectiv competițional al sportivului Daniel Martin și al antrenorului său dar și la ce oră se trezește un vicecampion european. 🙂

Îi felicit pe Daniel Martin și pe antrenorul său Iulian Matei și sper, că în 2017, când Bacăul deține titlurile de Oraș European al Sportului și de Capitală a Tineretului din România, eforturile celor doi sportivi vor fi recunoscute și recompensate de liderii comunității locale pe care o onorează prin rezultatele lor.

Imagine&editare video: Daniel Benchea
Foto credits: Răzvan Bibire

Articolul precedentTabăra de pictură, în Bacău, cu tema „Portrete şi locuri”
Articolul următorExperiența mea cu Elitemob, exact așa cum a fost. Sau cum să nu pierzi aiurea patru ani din viața ta.