Vor merge la „Rhythm of the Dance”

0
720

In aceasta seara s-a incheiat concursul pentru cele doua invitatii duble la spectacolul extraordinar „Rhythm of the Dance”, pe care Compania Nationala de Dansuri a Irlandei il va sustine marti, 14 februarie 2012, la Teatrul de Vara din Bacau.

Cistigatorii tragerii la sorti sint, in ordinea procedurii de selectare, numerele 9 (Raluca C; invitatia cu locurile 1 si 2) si 4 (Ovidiu; invitatia cu locurile 3 si 4). Au fost luate in calcul 27 de comentarii (din cele 32 de pe pagina) care au raspuns cerintei concursului, astfel spus, daca numarati, nu luati in calcul trackback-urile, comentariul meu sau al elizei.

Iata cum au motivat cei doi cistigatori inscrierea in concurs:

Raluca C:

„As vrea o duc pe mama la acest spectacol. Ei ii place acest gen al folclorului irlandez, impreuna cu ea am vazut prima data (la TV) incredibilul show Riverdance cu Michael Flatley ca prim-dansator, regizor, manager. Cred ca ar incanta-o sa vada live un asemenea spectacol si ar fi un cadou minunat pe care i l-as face”.

Ovidiu:

„Ma fascineaza Irlanda si tot ce inseamna insularii din aceasta parte a Europei, indepartata, cu amprenta vechimii adanc intiparita. Ma fascineaza istoria acelor locuri, ma fascineaza locurile in sine. Unul dintre visurile mele este sa stau pe stancile de la malul oceanului, in racoarea cetoasa a Irlandei, in singuratate, sa aud valurile cum se sparg de tarmul abrupt, sa privesc ore in sir intinderile de apa, sa vad un castel, fie el si in ruina, sa imi inchipui trecerea pe acolo a vechilor razboinici, sa ma patrunda istoria acelor locuri asa cum am perceput-o in toate lecturile mele. Si asa cum aceste dansuri, muzica imi transmit o ciudata nostalgie a unor vremuri netraite, a unor locuri nevazute”

Le multumesc tuturor participantilor si sper sa am pe viitor ocazia sa le rasplatesc asteptarile cu, poate, alte concursuri.

Cistigatoare ma declar si eu, pentru ca ai un sentiment placut cind orasul tau prinde glas si raspunde invitatiilor tale la dialog. Comentariile voastre v-au dezvaluit caracterele si preocuparile alese si mi-au confirmat ca in spatele unui IP sint, mai ales, oameni frumosi, chiar daca mai timizi decit cei uriti, „vizibili” din pacate mai des in spatiul virtual.

Doresc cistigatorilor o seara de spectacol memorabila, in cel mai frumos sens posibil, la fel si celorlalti, daca vor decide sa cumpere un bilet si sa ii vada totusi pe artistii irlandezi.